(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
SMAŽENÁ JABLÍČKA

Potřebné ingredience
BÍLÉ VÍNO ,, 1 VEJCE ,HL. MOUKA ,PLÁTKY OLOUP. JABLKA
OLEJ ,
MOUČ+SKOŘ. CUKR SMICHAT
Postup přípravy
UDĚLÁME SI TĚSTÍČKO Z VÍNA ASI 2 DCL ,VEJCE A PODLE HUSTOTY HL. MOUKU ,
TĚSTÍČKO MUSÍ NA JABLÍČKU DRŽET .
OLUPU JABLKO MNAKRÁJÍM NA SILNĚJŠÍ 1,5 CM PLÁTEK ,VYKROJÍM UVNITŘ KROUŽEK ,NAMOČÍM DO TĚSTÍČKA NECHÁM OKAPAT A VKLÁDÁM DO ROZPÁLENÉHO OLEJE,SMAŽÍME DO ZLATOVA ,NECHÁME NA UBROUSKU OKAPAT A TEPLÉ OBALUJEME V CUKRU
DOBROU CHUT
TĚSTÍČKO MUSÍ NA JABLÍČKU DRŽET .
OLUPU JABLKO MNAKRÁJÍM NA SILNĚJŠÍ 1,5 CM PLÁTEK ,VYKROJÍM UVNITŘ KROUŽEK ,NAMOČÍM DO TĚSTÍČKA NECHÁM OKAPAT A VKLÁDÁM DO ROZPÁLENÉHO OLEJE,SMAŽÍME DO ZLATOVA ,NECHÁME NA UBROUSKU OKAPAT A TEPLÉ OBALUJEME V CUKRU
DOBROU CHUT
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Nadys
(upraveno)
29. 3. 2017, 15:22

nahlásit